
Le Clos du Caillou Esprit Nature 2019
Met de hand geplukt met sortering in de wijngaard en vervolgens in de kelder.
Vinificatie in hele trossen gedurende 15 dagen met wilde gisten, zonder toevoeging
sulfiet.
Nadien verder afrijpen in roestvrijstalen tanks gedurende 4 maanden.
Deze wijn heeft een mooie heldere karmozijnrode tint, met violette reflecties.
In de neus vinden we een explosief parfum van gedroogde bloemen, pioenrozen en lila,
met aroma’s van vers fruit. Wat een aromatische kracht!
In de mond zijn de tannines zeer soepel, met een mooie dichtheid.
Intense aroma’s van aardbeien, vijgen en rozemarijn. De afdronk is lang met tonen van
drop en cacao.
Deze wijn is vol frisheid, fruitig en evenwichtig.
Past bij:
Pizza (met vijgen en parmaham)
Pasta al ragu
BBQ
€ 19,90

Producent

LE CLOS DU CAILLOU
Details
